Rabo club support!

Beste judo-enthousiastelingen van BvTori te Burgum,

Wat een geweldige tijd om jullie fantastische nieuws te delen! We willen een enorm dankwoord richten aan onze gewaardeerde sponsor, de Rabobank, voor hun gulle steun via de Rabo Club Support. Dankzij hun genereuze donatie van €369,14 kunnen we blijven groeien en bloeien als judovereniging.

Maar dat is nog niet alles! We willen ook een warme en oprechte dank uitspreken aan alle mensen die hun stem hebben uitgebracht voor onze club via de Rabobank app. Jullie hebben ons geholpen om deze waardevolle steun te ontvangen, en we zijn jullie enorm dankbaar voor jullie betrokkenheid en support.

En er is nog meer goed nieuws! Een aantal van onze clubleden heeft onlangs geprobeerd om de perfecte foto’s te schieten om een extra prijs van €250 te winnen. We hebben de hilarische fotoshoot gehouden tijdens Meester Paul’s les op maandag 9 oktober 2023. Deze extra financiële steun zou een fantastische boost zijn voor onze club en ons helpen ons doel te bereiken.

Waarom zijn we zo enthousiast over dit geld? Omdat we het gaan gebruiken om onze trainers en vrijwilligers bij de club te voorzien van hun EHBO-diploma’s. Op die manier kunnen we een nog veiligere judo-ervaring bieden voor al onze leden. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en deze stap zal ons helpen om met nog meer vertrouwen de mat op te stappen.

Hieronder delen we enkele foto’s van deze geweldige dag, waarop plezier en samenhorigheid centraal stonden. Laten we samen blijven groeien, lachen en judoën!

Bedankt aan iedereen die ons heeft gesteund. Samen maken we BvTori te Burgum tot een geweldige judovereniging!

Met sportieve groeten,

BvTori

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.